mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Openheid en vertrouwen

Ik zat al een poos te denken om iets op te schrijven wat jullie voor de website kunnen gebruiken, maar het lukt me niet om te verwoorden hoe ik het weekend heb ervaren. Dank jullie wel, het was goed.

Lees meer

Waarheid tegenover leugen

Het weekend heb ik als warm ervaren en ook ervaar heimwee. God heeft hele mooie dingen laten zien en gegeven. Mede ook door de vrouwen om mij heen.

Lees meer

Het hart van de Vader

Heb een prachtig vrouwenweekend gehad, daar waar eenheid en liefde heerste. God was centraal en we waren allemaal zo verlangend naar zijn helende liefdevolle hand. Voor mij was het een weekend waarin ik Hem mocht ervaren als een vergevende God. Vergeven omdat ik deze elke dag weer nodig heb. Mijn leven gaat namelijk niet over rozen, en heb hele moeilijke momenten, waarin ik worstel met aanvaarding en respect.

Lees meer

Onmenselijk

Dit weekend was gewoon zo onbeschrijflijk bijzonder. Het was ook mijn eerste Morning Glory ooit. Wel een beetje vroeg hoor! Maar daar werd ik niet voor niets op tijd voor wakker. Want jouw beeld dat je schetste over het uit de boot stappen heeft me onwijs geraakt.

Lees meer

Een stukje hemel op aarde!

Wat was het een bijzonder weekend, over het thema 'Ik ben een kind van God'. Ik weet gewoon niet goed hoe ik er woorden aan moet geven. God heeft me zoveel geleerd en verteld, echt geopenbaard. Dat was heftig, absoluut, maar zo ontzettend hard nodig! Ik voelde al meer dan een jaar een grote afstand tot God, wat ook het vrouwenweekend van november niet kon 'verhelpen'. Maar tijdens dit weekend heb ik ontdekt wat die afstand veroorzaakt.

Lees meer

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden