mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Het mysterie van Gods leiding!

Samen met Jolanda de Faria ging ik naar de Vrouwenconferentie in Friesland, het thema sprak mij heel erg aan, 'Lopen over water'. Afgelopen jaar is de tekst lopen over water heel erg veel voor mij gaan betekenen. de Heilige Geest raakte mij diep met dit dit lied terwijl ik in een heel moeilijke situatie zat.

Lees meer

Ik wist dat Hij er was

Het was weer heerlijk in Bantega, afgelopen november. Ik heb enorm genoten van Carianne Ros, die met veel humor ons heel veel mooie dingen leerde. Het kostte mij even wat moeite om 'er in te komen' en alle zorgen van thuis achter te laten. Toch heb genoten van de zang, de woorden, liefdevolle vrouwen om me heen - de warmte van Gods Vaderhart.

Lees meer

Schitteren door gebrokenheid heen

Ik wilde niet, ik wilde niet en ik wilde niet. Niet weer werken aan onzekerheid, mijn verleden of mijn perfectionisme. Niet wéér een conferentie, bevrijding, doop of wat nog meer. God riep echter. Via een zus van een vriendin in de kerk dat ik toch écht een keer naar een conferentie van Vaderhart.nl moest.

Lees meer

Alles is zo voelbaar!

Lieve Jan, net zo als vorig jaar had ik mij samen met mijn zus Judith weer opgegeven. En wat hadden we er een zin in! Vorig jaar hadden we het zo fijn gehad, hoe zou het nu zijn, kon het nog mooier, fijner, warmer, dieper zijn dan vorig jaar? Eigenlijk kon het niet tegenvallen, zoveel liefde als er op deze conferenties is, zoveel warmte, je mag er zo zijn!

Lees meer

Het lukte me niet!

Graag wil ik mijn verhaal doen. Ik probeer het zo kort mogelijk te houden, maar dat is moeilijk.  Ik had dit hele jaar al steeds meer het verlangen naar écht contact met de Vader. Zoals in het lied “ als een kind bij de Vader op schoot”.
Maar ik wist niet hoe. Het lukte me niet.

Lees meer

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden