mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Alles is zo voelbaar!

Lieve Jan, net zo als vorig jaar had ik mij samen met mijn zus Judith weer opgegeven. En wat hadden we er een zin in! Vorig jaar hadden we het zo fijn gehad, hoe zou het nu zijn, kon het nog mooier, fijner, warmer, dieper zijn dan vorig jaar? Eigenlijk kon het niet tegenvallen, zoveel liefde als er op deze conferenties is, zoveel warmte, je mag er zo zijn!

En zo was het weer, voor mij was het ‘thuiskomen’, Jezus is zo aanwezig op deze conferenties, Zijn liefde, Zijn zorg, Zijn zegen, zijn zo voelbaar. In de mensen die er zijn, het zingen, de aanbidding, lopen op het water, ontmoeting, gebed, de kwetsbaarheid en de gebrokenheid. Het avondmaal, de gouden envelop met daarop de tekst: jij bent de liefste!  Wat een liefde, van Hem!

Ik heb veel mooie, kwetsbare, geweldige, lieve mensen ontmoet, wat hebben we veel met elkaar gedeeld en, heel bijzonder, dat doen we nog! Met z’n vijven hebben we een Vaderhart app ! Zo bijzonder, zo rijk, zo troostend en bemoedigend, zo gaaf hoe God ons aan elkaar gegeven heeft, wat een rijkdom! Ik voel me zo gedragen door de kracht van Zijn Liefde!
Dank je wel lieve Jan, mooi kwetsbaar geliefd  kind van Hem. Ik hoop nog vaak de conferenties van Vaderhart.nl te bezoeken !

Bron: Najaars WWJB Vrouwenconferentie 1 - 2017 | Lopen op het water - Arie de Rover

Meerdere getuigenissen

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden