mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Ik wist dat Hij er was

Het was weer heerlijk in Bantega, afgelopen november. Ik heb enorm genoten van Carianne Ros, die met veel humor ons heel veel mooie dingen leerde. Het kostte mij even wat moeite om 'er in te komen' en alle zorgen van thuis achter te laten. Toch heb genoten van de zang, de woorden, liefdevolle vrouwen om me heen - de warmte van Gods Vaderhart.

Zondag, toen ik de hoop al een beetje opgegeven had, openbaarde God zich aan me. Het was na het beeld van Jan over hoe God je eindeloos vult met liefde. Ik ging zitten aan het kruis en moest vreselijk huilen. Het was goed om even echt, ongetroost, te mogen en kunnen huilen. Zonder woorden te hoeven geven aan mijn pijn. Want God begrijpt het wel. En toen was daar Jezus. Geen visioen of beeld, of zo, maar ik wist dat Hij er was.

Ik kan er eigenlijk niet goed woorden aan geven. En Hij nam mijn last van me over. Hij wachtte tot ik het aan Hem gaf en ging zo eindeloos geduldig en liefdevol met mij om. Er viel echt een last van mijn hart, toen ik het eenmaal in Zijn handen had gelegd en zag hoe goed Hij ervoor zorgde. Mijn lasten zijn veilig in Zijn handen. Alles, alles, wil Hij dragen. Hoe fijn is dat! God is groot, zijn liefde is eindeloos, en dat heb ik in het weekend weer mogen ervaren. Halleluja!

Bron: Najaars WWJB Vrouwenconferentie 2 - 2017 | Lopen op het water - Carianne Ros

Meerdere getuigenissen

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden