mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Van waardeloos naar waardevol

Vanmorgen was ik aan het lezen in het bijbelboek Prediker. Het eerste hoofdstuk was meteen raak toen ik het volgende las: 'Het kromme kan niet rechtgemaakt worden en wat ontbreekt, kan niet meegeteld worden.' (Pred. 1:15) Dit is wat Salomo zegt van alle werkzaamheden die er onder de hemel op aarde plaatsvinden. Het was alles vluchtig en najagen van wind.

0001527 you are loved  

Toen kwam Jezus! Hij Die het werkelijke hart en diepe verlangen van God de Vader kwam openbaren aan diezelfde wereld. Het kromme en datgene wat niets was werd recht gemaakt en werd meer dan iets! Wat niet meetelde, kwam in het vizier van Vader God en werd getransformeerd tot waardevol en eeuwig geliefd. Dit ben jij, dit ben ik. Ik hoef niet te vragen of je je wel eens 'niet-meegeteld' hebt gevoeld. De ervaring van het kromme in het leven is ons allen bekend! Toch?

Dit alles is van totaal geen betekenis als je het plaatst naast de liefde van God de Vader. Zijn liefde maakt recht wat krom was. Vaders liefde, IN CHRISTUS, is het meest krachtige en herstellende wat er is. Het brengt je in de intimiteit met Hem waardoor de focus verandert in je leven en overweldigende transformaties van vernieuwing en herstel in je leven zullen plaatsvinden.

'I'll call nobodies and make them somebodies; I'll call the unloved and make them beloved. In the place where they yelled out, 'You're nobody!' they're calling you 'God's loving children.' (Rom. 9:25 - MSG)

Je bent intens geliefd en bemind!

Liefs,
Jan

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden