mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Carolien Ruijtenberg

IMG 20180304 WA0002

Ik ben dus Carolien Ruijtenberg. Ik ben bijna 24 jaar getrouwd met Ferry. We hebben 3 kinderen. Peter (bijna 22), Mark (bijna 21) en Kim (15). We wonen al jaren in Ede en dat bevalt ons eigenlijk heel goed.

Vanaf 1990 gaan we naar  Evangelische gemeente De Schuilplaats in Ede (blijkbaar bevalt dat ook prima). Dit is ook de plek waar ik Jan leerde kennen en met hem, Stichting Epafras, inmiddels Vaderhart.nl. Ik weet nog heel goed met welke woorden Jan mij heeft binnen gehengeld maar dat ga ik  niet verklappen. Het zal jullie niet verbazen dat zingen mijn passie is.

Ik heb nog een andere passie: Cabaret, met een goede boodschap! Af en toe wordt mij het podium aangeboden om wat uit te proberen. Het lijkt erop dat men het waardeert. Daar steek ik dus ook graag wat tijd in. Ik ga er hoe dan ook voor om mensen te bemoedigen.

Ik bid om leiding, onderscheid, wijsheid, liefde, moed, geduld en dat NIETS me te gek is om te doen als ik zelfs maar denk dat Hij het van me vraagt. Ik ga ervoor om zoveel mogelijk de werken te doen die van tevoren voor mij bestemd waren om te doen. Om die schaterlach te horen uit Vaders mond! (ik ben ook blij met een glimlach) Ik wens ons een heel fijn weekend.

Groetjes!

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden