mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Welkom

Op deze website willen we met jou op zoek gaan naar het Vaderhart van God. Het hart van de Vader is ons thuis, waar we alles vinden wat we nodig hebben: Liefde, geborgenheid, vreugde, passie, tederheid, vergeving en verbondenheid.

Het hart van de Vader wil niets anders dan ons in de armen sluiten en ons koesteren. Daar vindt onze ziel rust! We willen met jou ontdekken wat God tegen ons zegt en wat Zijn gedachten over ons zijn. We zullen zien dat we een geliefd kind van de Vader mogen zijn. Daardoor veranderen wij en leggen we af wat ons hindert. Op die manier zien we Romeinen 8:19 waarheid worden: "Met reikhalzend verlangen immers verwacht de schepping het openbaar worden van de kinderen van God."

Deze geweldige liefde, de toegang tot het Vaderhart is mogelijk gemaakt door Jezus, Gods Zoon, die gehoorzaam was tot het eind en stierf aan het kruis, in onze plaats. Nu is de weg open naar de Vader, zodat wij genezing, liefde, geborgenheid en vergeving ontvangen. Ga je met ons mee, op weg naar de plek waar je thuis komt? Het Vaderhart van God

Er ligt een nieuw leven voor je klaar, een leven dat gekenmerkt wordt door Goddelijke liefde, een leven dat niet meer stopt bij de dood, maar doorgaat omdat het eeuwig is.

Zo wil Vaderhart.nl ook jou helpen bij het zoeken en vinden van je bestemming en identiteit. Neem gerust de tijd om hier rond te kijken en iets te proeven van de onvoorstelbare liefde van de Vader: Ontroerend, vurig, teder en met grote intensiteit!

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden