mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

Word VRIEND van Vaderhart.nl en steun ons voor minimaal € 5,00 per maand!

Vaderhart.nl heeft als missie het Vaderhart van God bekend te maken. Dit is de bron voor een rotsvaste identiteit, Gods gedachten over jou! Ze doet dat door het organiseren van WeetWieJeBent Activiteiten. De hoofdboodschap is: De Vader Zelf heeft je lief, WeetWieJeBent in Zijn ogen.

 

Onze activiteiten zijn enerzijds kleinschalig maar anderzijds onmetelijk groot vanwege het steeds groter wordende verlangen bij ieder mens op onze planeet, naar onvoorwaardelijke liefde! We hebben jouw steun nodig om onze organisatie draaiende te houden. Om ons werk nog meer inhoud te geven en uit te breiden zijn wij op zoek naar jou. Word vriend van Vaderhart.nl! Hierdoor maak je deel uit van onze achterban, een achterban die gelooft   in de bediening van Vaderhart.nl.

Wat willen wij u aanbieden in ruil voor uw support.

  • Maandelijks een nieuwsbrief met interessante bemoedigende informatie;
  • U kunt profiteren van 10% korting op onze conferenties;
  • 1 keer per jaar willen we u uitnodigen voor een ‘Vrienden-ontmoetingsdag’. Een dag waar u ons team kunt ontmoeten en nog veel meer mooie mensen. Een dag vol bemoediging.

Wilt u ons ondersteunen en vriend worden van Vaderhart.nl, klik dan op onderstaande button. Ook is het mogelijk om een eenmalige donatie te doen.

buttons hi teksta       buttons hi tekstb

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden