mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

WWJB Themadag 2017 - De kracht van machteloosheid!

pushing a rock    

Wat een ingrijpend thema! Kracht te mogen ontvangen uit steeds moeilijker wordende situaties in je leven. Alles glipt door je vingers heen en het eens zo sterke touw rafelt steeds meer af tot een dun draadje. Hoe kun je daar ooit kracht uit putten?

Omstandigheden die je niet meer onder controle hebt. Herstel, genezing of antwoorden en oplossingen lijken steeds onbereikbaarder te worden. Je verlangt naar liefde, bevestiging en aanvaarding! Het tegendeel is de keiharde praktijk in je leven. Alles zit tegen. Je voelt je eenzaam en terneergedrukt door het onbegrip waar je voortdurend tegenaan botst. Je lichaam is neergeveld door een slopende ziekte en genezing is tot nu toe uitgebleven. Zal ik überhaupt wel genezen? Zoveel mensen vinden genezing en herstel bij God, maar jij, ... jij niet! Jij sleept jezelf door de dag heen.

En als jij in het diepste dieptepunt van je leven zit, zegt God ook nog tegen je, als klap op de vuurpijl: 'Kom en stap uit je boot. Durf met mij te lopen op het water.' De moed om dat te doen is je totaal ontvallen en je geloof en vertrouwen misschien wel ver te zoeken. 'Hoe moet dat Pap?' Hoe moet dat, die laatste strohalm los te laten? Wat is dat, 'loslaten'?

'HELP, Vader, ik kom er niet uit. Ik heb geen kracht meer om te horen, te geloven en te vertrouwen. Ieder advies en ieder antwoord maakt me juist opstandig. Pap, wilt U mijn hand pakken? Wilt U mij trekken met koorden van Uw eeuwige liefde. Het ontbreekt mij aan alles! U daagt mij uit om die veiligheid, waar ik zo sterk naar verlang, juist te leren in de storm.'

We nodigen jou van harte uit om deze dag met ons mee te maken. Een dag waar we mee zullen genomen worden van totale machteloosheid naar kracht! Als geen ander zal Arie de Rover ons hierin dienen en vertellen uit zijn eigen leven en praktijkervaring dat zelfs de diepste machteloosheid niet het laatste woord heeft. Gun jezelf deze dag waarin de Vader Zichzelf aan jou wil laten zien. Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel.

Deze themadag is een fantastische intro voor de Najaars WWJB Conferenties 2017 met als thema 'Lopen op het water!' Meer info, klik hier!

WWJB Themadag - 2017

Thema:     De kracht van machteloosheid!
Hoofdspreker:     Arie de Rover
Datum:     23 september 2017
Gastheer:     Jan Kramer
Locatie:     Gerformeerde kerk vrijgemaakt de Fontein | Sterrenkroos 56 | Zwolle
Kosten     € 20,00 (Incl. koffie/thee en een heerlijke lunch)


Programma | Spreker | Worshipteam | Locatie | Persbericht | Flyer | Annuleringen

 

Helaas is de inschrijving via de website gesloten. Wanneer u toch graag naar de WWJB Themadag wilt komen, dan bent u uiteraard hartelijk welkom. Registratie en betaling vinden dan plaats bij binnenkomst.

 

Voor meer informatie over de WeetWieJeBent Themadag, klik hier!

 

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden