Je bent Mijn oogappel!

  • maart 27, 2018

Er is geen betere uitdrukking waarin God de Vader spreekt van Zijn onverdeelde aandacht voor jou. Als jij Zijn oogappel bent dan ben jij alles wat Hij ziet. Hij ziet jou, Hij ziet jou boven Zichzelf. God is in Zijn liefde niet op Eigen voordeel uit.Wat ligt dat bij ons mensen anders. Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar bij mij wel! Als je eigen behoefte voorrang heeft op die van een ander, dan zal een relatie niet duurzaam zijn. Veel relaties breken doordat we meer op onszelf gericht zijn dan op de ander. Ik heb in mijn leven best wel wat mensen verspeeld doordat het bij mij niet om hun belang ging, maar om mijn eigen. Dit leidt tot manipulatie en manipulatie is een zeer destructief middel om relaties kapot te maken.

Als God jou in de ogen kijkt dan is daar die totale onverdeelde aandacht. Het toppunt van geweldloze communicatie. En dit is nu juist de soort communicatie waar jij en ik behoefte aan hebben. Een manier van communiceren waarin je de behoefte van de ander voorop stelt en daardoor kun je de onderliggende laag van iemands gedrag ontdekken.

God is zo! We kunnen God niet teleurstellen door onze fouten. Hij begrijpt je en Hij ziet altijd de onderliggende laag en kijkt niet zozeer alleen naar de fout an sich. God de Vader veroordeelt jou niet. Hij gaat niet hard met jou om zoals mensen kunnen doen. Hij communiceert zo onbeschrijfelijk liefdevol. Hij komt bij je aan tafel zitten en kijkt je voortdurend in de ogen om je helemaal in Zich op te nemen. Zijn gedachten dwalen niet af. Hij wordt niet afgeleid en Hij zal geen moment verloren laten gaan van de tijd dat jij bij Hem bent.

Is dat jouw verlangen ook zo? Iemand te mogen kennen die op jou gericht is en niet op Zichzelf? Iemand die je begrijpt, Die de onderliggende lagen ziet, voelt en er als geen ander mee om weet te gaan.

Weet je, dit is het liefste zoals God de Vader Zich aan jou wil openbaren. Hij weet van jouw verlangens, je streven, je hart wat schreeuwt van verlangen naar Hem. Hij weet van je tekortkomingen. Je faalangst! Hij verlangt maar naar één ding en dat is jou Zijn onverdeelde aandacht geven. Dat is wat ik en jij nodig hebben!

Bron: Vaderhartkaartjes
Artikelnummer: VHK-047
Uitgever: Vaderhart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.