Kom hogerop Mijn liefste!

  • maart 27, 2018

“Kom hier, omhoog, …” (Openb. 4:1 – HSV)

Gods gedachten zijn altijd hoger dan die van ons. Vaders liefde voor ons is altijd meer dan onze liefde voor Hem! Zijn gedachten zijn onverdeeld, onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk op jou gericht. Hij heeft altijd een hoger plan met jou.

Vaders gedachten voeren je naar een hoger niveau in je leven. Vanuit je dieptepunt brengt Hij je tot een hoogtepunt. Dat hoogtepunt zijn Zijn gedachten. Hij nodigt ons uit om hogerop te komen. Hij roept jou en mij op om te delen in die intimiteit.

Want Hij laat je schuilen in Zijn hut, juist in dagen van onheil. Hij verbergt je in het verborgene van Zijn tent, Hij plaatst je hoog op een rots. Nu mag je je hoofd omhoog heffen, boven je vijanden die je omringen. Voor het oog van je vijanden zal de Vader expressie geven van Zijn blijdschap en trots over jou. Hij zalft je hoofd met olie, Hij verzorgt je wonden. Je beker stroomt over, de olie gaat over de rand en doorloopt heel je leven. Het lied wat de Vader over jou zingt, waarmee Hij je omringt en omhelst, klinkt: Je bent Mijn geliefde kind! Het is je DNA.

Kom hogerop mijn liefste! Kom dicht bij Mij. Zie niet op je eigen tekortkomingen. Ik kijk daar heel anders naar, Ik ga daar ook heel anders mee om dan jij ooit had kunnen denken. Weet dat Ik juist heel dicht bij jou wil zijn. Ik heb je lief! Ik heb al jouw angst verdronken in perfecte liefde. Kom hogerop, mijn liefste kind! Kom bij Mij, bij Mij is het veilig. Ga je door het water, dan ben Ik bij je, Ik ondersteun je met Mijn rechterhand en koester je met Mijn linkerhand. Loop je door het vuur, je zult niet verbranden, geen brandluchtje zal er aan je zijn. Mijn voetstappen druipen van overvloed, zij bedruipen de weiden van de woestijn.

Bron: Vaderhartkaartjes
Artikelnummer: VHK-037
Uitgever: Stichting Epafras | De Vader Zelf heeft je lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.