Leer niets te doen om veel te doen!

  • maart 27, 2018

“… Wat ik ook heb, waar ik ook ben, ik kan alles in Hem door Wie ik mag zijn wie ik ben …” (Filip. 4:13 – MSG)

Nu ik met mijn tweede stukje tekst bezig ben komt meteen al de gedachte bij me binnen: Dit houd jij nooit vol, het lukt je toch niet om elke keer een stukje te schrijven! Wat een leugen en wat een onzin.

In Zijn liefde kan ik alles. Maar weet je wat nou de basis is voor het geloof wat bergen kan verzetten. Lees bovenstaande tekst nog eens, eventueel in de context, Filippenzen 4:10-20.

De basis is Gods gedachten over jou waardoor jij weet wie je bent.

Weet je, we kunnen oneindig veel kruiwagens volscheppen om die berg te verzetten. Wat een werk, wat een last! Al die moeite en het schiet maar niet op. Teleurstelling op teleurstelling in ons leven. Wanneer gebeurt dat nu waar mijn hart zo naar verlangt? Je bent zo bezig om die berg te verzetten maar het lijkt alsof God je niet hoort. Wanneer komt dat herstel nou? Al die vragen waar je geen antwoord op hebt. En maar scheppen en maar sjouwen. Wat zijn we vaak hard aan het werk voor God. Word je daar nou nooit moe van?

Mijn lieve kind, Ik wil je uitnodigen om bij Mij te komen en de woorden uit Mijn hart te ontvangen. Mijn gedachten over jou maken jou sterk en geven je kracht om bergen te verzetten. Ik zal je leren om te ont-moeten in plaats van zoveel te moeten. Bij Mij moet niets! Leer niets te doen om veel te doen! Dit is het geheim van Mijn hart! Kom bij Mij. Mijn hart is echt zacht en Ik zal niets zwaars op je leggen wat je niet kunt dragen. Laat Me je gezicht zien en laat Me je stem horen. Daar word ik echt heel blij van!

Bron: Vaderhartkaartjes
Artikelnummer: VHK-028
Uitgever: Vaderhart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.