Niets kan je scheiden van Mijn liefde!

  • maart 27, 2018

Vroeger sliep ik met mijn grote broer op een stapelbed. Dat stapelbed ligt best nog wel vers in mijn geheugen. Mijn broer lag onder en ik boven. Een keer moest ik voor een bepaalde tijd elke dag na school meteen naar bed. Ik had iets gedaan wat niet goed was.

Mijn broer bracht me dan eten, terwijl ik in bed lag. Een ander iets waar ik ook aan moest denken waren mijn gebedsceremoniën voordat ik ging slapen. Ik zei dan alle gebeden op die ik kende. ‘Onze Vader …’, ‘O Vader die al het leven voedt …’, ‘O Heer, we danken U van harte …’ en een vrij gebed.

Waarom vertel ik dit? Vanmiddag liet God me zien dat Hij toen al zo intens heeft genoten van mij. Terwijl ik me zelf totaal niet bewust was waar ik mee bezig was. Voor mijn eigen beleving was het eigenlijk meer een plicht die ik elke avond vervulde, want stel je voor als ik ’s nachts zou komen te sterven. Angst!

Vanmiddag liet God me zien dat Hij echt blij was over mij. Het gaf me echt vrede en rust dat God ook toen op mij Zijn oog had laten vallen. God, de Almachtige, Schepper van hemel en aarde die alles uit het niets heeft voortgebracht. Hij heeft mij gekend, toen al, en ik weet, het gaat nog veel verder terug, Gods liefde voor jou en mij.

Maar goed, het is zo fantastisch te realiseren dat God mij op het oog had, toen ik me totaal nog niet bewust was wie Hij was. God, mijn Vader, een Persoon Die gekend wil worden. Ja, Die mij wil leren kennen. Max Lucado schrijft: Als er in de hemel koelkasten zijn dan geloof ik dat God op de koelkastdeur een foto van mij heeft geplakt.

Iemand Die echt onverdeeld oprecht in mij is geïnteresseerd. Die er bij was toen ik me zo vreselijk alleen en verlaten voelde. Toen ik moeilijke dingen meemaakte, ook toen was Hij er bij! Nooit is Hij van mijn zijde geweken. Altijd is Hij daar geweest. Niets kan Zijn liefde stoppen. Zijn liefde is altijd groter dan onze omstandigheden.

Geloof me, Mijn lieve kind, niets kan je scheiden van Mijn liefde voor jou. En jij wel heel erg in het bijzonder. NIETS!

Bron: Vaderhartkaartjes
Artikelnummer: VHK-024
Uitgever: Vaderhart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.