Thuiskomen

  • maart 27, 2018

“… en laten we eten en vrolijk zijn. Want deze mijn zoon, was dood en is weer levend geworden. En zij begonnen vrolijk te zijn.” (Luk. 15:23-24 – HSV)

Thuiskomen is de rode draad van het hart van God. Je bent geboren met het verlangen naar geborgenheid en veiligheid. Rust en koestering. Eerlijkheid en trouw. Jij bent bedoeld om thuis te komen.

Gods hart is niet afgesloten, gebarricadeerd met ijzeren platen en stangen. Je hebt vrije toegang om  die plek van rust in te nemen. Niet langer voortgejaagd door angst, stress en spanning, maar te mogen rusten in de boezem van de Vader. Net als Jezus!

Laat je focus op de Vader Zijn want Jezus’ focus was op Zijn Vader! Afhankelijk te mogen zijn van Hem en zelf niets te moeten. Nee, zelf niets te kunnen.

Kom binnen, mijn geliefde zoon of dochter! De tafel is bereid, speciaal voor jou! Het is Mijn verlangen, om met jou te zijn. Niet die van jou. Schaam je niet omdat jij vanuit jezelf zo vol onvermogen bent. Ik vul je met Mijn mogelijkheden zodat onmogelijkheden in jouw leven mogelijkheden worden. Wees niet bang dat Ik je zal afwijzen omdat je gefaald hebt en gestruikeld bent. Weg met al die schaamte, weg met al die schuld, weg met al die angst! Je bent Me nooit teveel, het is tijd voor jou om thuis te komen en veiligheid te ervaren als nooit tevoren. Veiligheid, speciaal voor jou!

Je mag echt thuiskomen! Het is het verlangen van Mijn hart. Ik heb je geschapen met een verlangen naar geborgenheid en veiligheid. Je bent geschapen naar Mijn beeld. Misschien ervaar je wel dat de deur dicht zit. De deur is open, je mag binnenkomen. Het is niet waar dat die deur dicht zit. Hij staat wijd open. Je wordt welkom geheten. Laten we eten en vrolijk zijn! Ik ben iets nieuws in jou begonnen. Zie je het nog niet? Het klopt dat de deur weg is want je bent de deur doorgegaan. Je bent binnen! Binnen, thuis bij Mijn hart.

Bron: Vaderhartkaartjes
Artikelnummer: VHK-052
Uitgever: Vaderhart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.