Ik greep Hem vast!

  • mei 7, 2018

Het is de stem van de bruid, JIJ, de geliefde van de Bruidegom, die spreekt: ‘Ik greep Hem vast, liet Hem niet meer los, …’. Het is jouw verlangen naar die intimiteit met Jezus. Weet je, in het ‘Lied der Liederen’ is het de Bruidegom die voortdurend Zijn verlangen naar de bruid bezingt. Het Zijn zijn liefdevolle woorden en bevestigingen die de bruid steeds stabieler maken.

Jij vindt herstel van je identiteit in de armen van de Bruidegom. Zijn gedachten over jou, Zijn ogen op jou, Zijn armen om jou en Zijn stem tot jou, zijn gevuld met de meest krachtige intieme liefde. Zijn bevestiging rekent af met alle minderwaardigheid, afwijzing en liefdeloosheid. Welke gebrokenheid het ook is in jouw leven.

De bruid leert de stem van de Bruidegom verstaan, door zo dicht mogelijk bij Hem te zijn. Dit kan omdat Hij de meest toegankelijke Bron is. De verbinding met God brengt herstel in ons leven en maakt het onmogelijke mogelijk.

Het is de rode draad in de bijbel, Gods verlangen, jou vast te houden zodat jij Hem niet meer laat gaan en niet meer loslaat. Het waren al de woorden van Mozes waar Jozua naar refereerde in Jozua 22: Houd je aan Hem vast! Psalm 63:9, ‘Mijn ziel klampt zich aan U vast,…’. Ik, jij, wij allemaal hebben dat nodig, die innige verbinding met God.

Wil je hier een weekend bij stilstaan? Dan nodigen we je uit voor een heerlijke WWJB Weekend met Otto de Bruijne over het thema: ‘Laat Ons mensen maken!’. Een antwoord op jouw persoonlijke vraag, ‘Waarom heeft God mij geschapen?’ Geef je snel op.

Voor meer informatie, ga naar onze website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.