God wandelt!

  • mei 23, 2018

Is het je wel eens opgevallen dat Jezus WANDELT te midden van de zeven kandelaren, die een beeld waren van de zeven gemeenten waar Johannes aan moest schrijven (Openb. 1:20 & 2:1). In bijna alle gemeenten waren er tekortkomingen, fouten, zonden en misvattingen. En Jezus WANDELT, Hij is totaal niet in paniek, Hij is helemaal ‘in control’.

Ook toen het net goed mis was gegaan, toen Adam en Eva de boel echt hadden verknald, was God ‘in control’. Adam en Eva waren juist in paniek, en terecht. Zij verstopten zich en probeerden hun naaktheid te bedekken. God daarentegen, WANDELDE in de hof, bij de wind van de dag.

Ondanks alle gebrokenheid en verdeeldheid in de kerken, in je gezin, je bedrijf, je relaties, etc. heeft God echt wel de touwtjes in handen. Hij vraagt ons vertrouwen in Hem! Wanneer we eenmaal de vrucht van dat vertrouwen hebben geproefd, vertrouwen omkaderd door Zijn magistrale liefde, dan zal Gods glorie zich nog meer ontvouwen en een nog grotere omvang krijgen. Met ‘nog grotere omvang’ bedoel ik, in jouw persoonlijke leven. Groter kan niet, JIJ!

Liefs,
Jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.