Vaders voetstappen

  • januari 7, 2019

Focus op Vaders voetstappen, die druipen van overvloed! Hij weet gerust wel van jouw vele onbeantwoorde vragen en niet-opgeloste probleem gevallen, je zorgen, je pijn en verdriet. De zware weg die je gaat, het proces waar geen eind aan lijkt te komen. Dierbaren die het je moeilijk maken.

Focus op Vaders voetstappen, die druipen van overvloed! Vaders voetstappen bedruipen de weiden van de woestijn, oftewel de wildernis, daar waar jij geen weg ziet. Daar is echte vreugde, daar mag je ZIJN.

Focus op Vaders voetstappen, ze druipen van overvloed, voor jou! Daar spreekt Hij tot je hart en daar zal Hij je persoonlijk bemoedigen vanuit Zijn druipende overvloed. Zijn nabijheid, Zijn vergeving, Zijn genade, Zijn liefde, Zijn genezing.

Vaders voetstappen druipen van overvloed, zij bedruipen de weiden van de woestijn! (naar Ps. 65:12-13 – HSV)

Liefs,
Jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid