Het gaat om jou!

  • mei 7, 2020

Lieve jij! Weet je wel dat God niet meer boos op je is? Alleen door de vernieuwing in je denken, zul je gaan zien dat God juist super blij over je is en dat Hij van je houdt met een liefde waar het universum te klein voor is. Alleen jouw hart kan Zijn liefde bevatten.

Zijn liefde zal de scheuren in je leven herstellen en de lege plekken weer opvullen. Zijn liefde is zelfs zo sterk dat ook de littekens, waar je nog zo vaak mee loopt, onderworpen zullen zijn aan Zijn magistrale, fenomenale liefde. Papa’s liefde is veel groter dan jouw omstandigheden.

Zijn liefde is echt het beste wat er is. In Zijn liefde gaat Hij in de meest bijzondere tederheid en integriteit met jou om. Weet je wel dat God je respecteert. Hij houdt echt zoveel van je. Hij zal het je zeggen zo vaak als mogelijk is.

Mijn lieve kind, wees niet terneergeslagen. Spreek je ziel aan en stel het gerust. Hoop op Mij, want je zult Mij weer loven! Mijn liefde zal jou nooit teleurstellen. Mijn liefde bedekt al jouw fouten en alles wat je doet twijfelen aan de kracht van Mijn liefde.

Zelfs Mijn toorn was uit liefde! Ik vind het verschrikkelijk en het breekt Mijn hart als Ik jou zo zie lijden onder liefdeloosheid. Laat Mij toe je te vullen met Mijn liefde. Mijn liefde zal jou nooit afwijzen. Integendeel, Ik zal je verhogen. Het gaat om jou! Mijn vernederen heeft je groot gemaakt.

Alleen dat is de beste remedie tegen de vijanden in je leven, Mijn liefde voor jou. Ze zullen beschaamd worden want Ik ben zo trots op je. Geen enkel moment gaat er voorbij dat ik je niet liefheb. Elke keer als je in aanraking komt met Mijn liefde is het nieuw, puur, zuiver en echt.

Jouw teleurstellingen vallen weg tegen Mijn extravagante liefde. Ik wil niets liever dan dat je deelt en leeft vanuit Mijn liefde. In mijn liefde ben Ik echt niet boos op je. Jij bent Mijn kind en Ik geniet van jou!

Liefs,
God, jouw Papa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid