Jij bent het doel van Mijn bestaan!

  • mei 11, 2020

Mijn allerliefste kind, voortdurend gaan Mijn gedachten naar je uit. Ik hoor je vaak zeggen dat Ik het doel van je bestaan ben. Ik vind het zo heerlijk als je Mij aanbidt, Ik geniet zo enorm van jou. Maar weet je, Ik wil je nog meer laten ontdekken hoe groot Mijn liefde voor jou is!

Jij bent het doel van Mijn bestaan, Ik heb jou geschapen om Mijn liefde te ontvangen zodat jij vanuit Mijn liefde de aarde zult regeren. Vanuit Mijn liefde kun jij een keerpunt zijn in jouw samenleving.

Ontdek dat Ik juist zo wanhopig verlang naar jou en dat alles in Mij zich beweegt als ik aan jou denk. Mijn hart keert zich zelfs in Mij om, wanneer Ik aan je denk. Hoe zou Ik jou opgeven. Ik verlang naar je.

Op het moment dat ik jouw bestaan boetseerde in Mijn atelier, toen was ik al zo enthousiast over jou. Ik wist van de dingen die er gingen gebeuren in je leven. Ik heb mezelf toen al voorgenomen dat Ik je nooit zou loslaten en dat Ik heel dicht bij je zou blijven, bij jou in je gebrokenheid. Het was een moment dat Ik echt nooit meer zal vergeten, het moment dat Ik jouw leven ontwierp.

Ik heb je gemaakt met Mijn eigenschappen. Als je lacht, lach je omdat Ik lach. Als je emotioneel bent, dan ben je dat omdat Ik een emotioneel God ben. Als je bewogen bent, dan ben je bewogen omdat Ik bewogen ben. Ik heb je gemaakt en Ik ben zo blij met jou! Ik ben stapel gek op je.

Mijn lieve kind, Ik aanbid jou en Ik wil juist jou verhogen, jij bent het doel van Mijn bestaan. Laat Mij toe je leven in onuitputtelijke liefde te leiden.

De liefde die je zaait is zo puur, daar geniet ik van. Ik geniet als je Mijn liefde doorgeeft aan dierbaren om je heen. Ik wil je vriendelijk vragen om het dan ook weer los te laten want met wat jij zaait geef je Mij de vrije hand en word ik verantwoordelijk voor de uitkomst. Je bent geschapen voor Mijn liefde en anders niet.

Mijn liefste, laat Mij je leven versieren met Mijn liefde. Wees niet bang. Je bent vaak teleurgesteld vanwege de surrogaat-liefde waarmee je in aanraking bent gekomen. Laat Mijn liefde toe en al je teleurstellingen zullen verdwijnen. Mijn liefde heeft de overwinning behaald. Mijn liefde heeft het laatste woord!

Jij bent het doel van Mijn bestaan!

God, je Vader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid