De blik in Vaders ogen

  • mei 29, 2020

Mijn ogen doorlopen de hele wereld. Ik ben op zoek naar Mijn kinderen! Ik wil ze trekken met koorden van liefde. Ik ben op zoek naar jou. Mijn ogen zijn niet als die van aardse personen in jouw leven. Als Ik zeg dat Mijn ogen je achtervolgen, dan betekent dat niet dat ik al nee-schuddend en met kritiek naar je kijk.

De blik in Mijn ogen is niet negatief. Ik nodig je uit om in mijn ogen te kijken. Het mag! Je zult een en al liefde zien. Puur, onverdeeld, onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk zijn de definities van de blik in Mijn ogen, vol passie om jou terug te krijgen aan Mijn hart.

Ik wil je meenemen de woestijn in. Een plek waar Ik jouw aandacht zal krijgen. Jij zult dit misschien ervaren als Mijn afwezigheid. Verleg je focus! Focus op Mijn aanwezigheid en niet op mijn afwezigheid vanwege de gebrokenheid in jouw leven. Het is jouw verdriet, je pijn en je gebrokenheid wat het zicht ontneemt op mijn aanwezigheid.

Geloof Me, Ik ben er echt bij. Ik heb jou naar de woestijn gelokt, juist om daar tot je hart te spreken. Juist daar zal Ik de zoete woorden spreken die jou herstel zullen brengen. Juist daar zullen onze harten elkaar vinden.

Heb geduld Mijn lieve kind. Ik ben met jou, dichter dan je denkt! Ik kan je zelfs aanraken, Mijn hand rust op jou. Zelfs je hoge muren zijn voor Mij geen belemmering om dicht bij jou te zijn. Ik kom binnen jouw muren! Ik ondersteun je met Mijn rechterhand en koester je met Mijn linkerhand.

Je bent niet alleen. Juist in de stormen van je leven, als de golven over je heen komen, als jij denkt dat er niemand is die naar je omziet, dan ben Ik er bij. Samen wandelen we over het water. Ik houd je hand vast en laat je niet los.

Dit is het geheim achter Mijn ogen die voortdurend op jou gericht zijn, om je dicht aan Mijn hart te krijgen. Mijn ogen zijn ook de expressie van mijn emoties over jou. Ik ben blij als jij blij bent. Ik ben verdrietig als jij verdrietig bent. Ik huil als jij huilt. Ik ken als geen ander jouw emoties, Ik heb ze Zelf geschapen. Wees niet bang voor je emoties. Ik heb ook emoties, heel veel zelfs. Het is de expressie van Mijn liefde voor jou.

Mijn hart bruist van blijdschap over jou. Ik ben nabij, Ik ben echt heel dichtbij! Mijn emoties laten dat zien. Ik zal me nooit voor jou schamen. Integendeel, Ik ben super trots op je. Ik zet je op een rots voor het oog van je vijanden om ze te laten zien dat ik onvoorwaardelijk van je houdt.

Ik bewonder je dapperheid, je doorzettingsvermogen en je volharding. Kom bij Mij, Mijn lieve kind, bij Mij geniet je volmaakte en perfecte veiligheid. Rust!

God, je liefhebbende Papa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid