Mogelijk vervolg?!

  • augustus 17, 2021

Vele jaren geleden bracht God me voor het eerst op een WWJB weekend van Vaderhart.nl. Ik kan pagina’s vol schrijven met de prachtige ervaringen die God me, dat weekend en weekenden die volgden, liet beleven. Ik leerde een Vader kennen die tot in het kleinste detail van mijn leven met mij begaan is. Een Vader met zoveel meer liefde en geduld dan mijn gewonde hart kon geloven en begrijpen.

‘Herstel in jouw leven vindt plaats op het ritme van mijn hart’ staat er zo mooi op één van de Vaderhartkaartjes. Het heeft vele jaren geduurd voordat mijn gewonde hart begon te herstellen en God heeft daarvoor gezorgd door me naar de Vaderhartweekenden te brengen. Hij heeft me laten zien hoeveel meer betrokken Hij wilde zijn bij mijn leven en hoeveel vreugde me dat geeft, voor mijzelf en anderen om me heen. 

Nu Jan en het bestuur hebben gemerkt dat na al die prachtige jaren en al dat harde werk om deze weekenden te organiseren God iets anders van ze vraagt merkte ik dat mijn hart daar enorm door geraakt werd en het me niet meer losliet.

Juist nu we door corona veel alleen hebben moeten worstelen zie ik zoveel dorst om me heen, soms zonder dat we dit doorhebben. We gaan binnenkort bij elkaar zitten met een groep mensen die graag een vervolg willen geven aan het organiseren van deze conferenties. We hopen dat God ons laat zien hoe we dit vorm mogen gaan geven. We houden jullie op de hoogte!

Trouwens, als jij ook het verlangen hebt om dat te delen wat God in jouw hart heeft gelegd en wil je graag de handen hiervoor uit de mouwen steken, stuur me dan gauw een mailtje.

Lieve groet,
Willeke van der Stege
willekeleijenhorst@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid