Hannie Hiemstra

Mijn naam is Hannie Hiemstra, geboren in 1960 en ik woon in Veendam. Ik heb 3 kinderen. Mijn oudste zoon heet Paul, hij is 32 jaar en heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) door een ongeluk op 11 jarige leeftijd, hij woont nog thuis. De 2e zoon heet David, hij is 30 jaar en een dochter Bernice van 24, beide wonen in Groningen op kamers, ze studeren.

Een jaar of 10 geleden liep ik vast in veel dingen in mijn leven. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden, de balans was ver te zoeken.  Ik was een kind van God, deed alle dingen die daarbij horen, zoals bijbel lezen, bidden, stille tijd, conferenties, naar de kerk gaan, goede boeken lezen, enz. Maar ik kende geen echte rust en werd voortgedreven door mijn onzekerheid en angst, ik werkte hard om te voldoen aan de eisen van mensen en van God, ik bad tot God, maar zocht mijn eigen oplossingen.

Mijn zoektocht naar het Vaderhart van God begon toen iemand eens vertelde dat ze wel wist dat God van haar hield, maar dat ze het zo moeilijk kon pakken/ervaren. Dat klikte direct bij mij. Ik herkende dat, je weet het allemaal wel met je hoofd, maar niet met je hart. God als Vader kennen, betekent relatie en intimiteit. Ik had vaak gezegd dat je een persoonlijke relatie met God moest hebben, maar ik kwam er achter dat mijn beeld van God niet klopte en dat dat mij in de weg stond om Hem van dichtbij te kennen. Daardoor waren werken en presteren de uitgangspunten in mijn leven. En dat God voor mij een strenge God was, die ver weg was.

Ik heb veel herstel gevonden bij het Vaderhart van God. Hij heelde mijn wonden, mijn onzekerheid, mijn angst. Hij heeft me alles aangereikt wat ik nodig had om tot herstel te komen. Een wonder op zich!  Ik leef nu met meer onzekere factoren in mijn leven, maar ik weet dat Vader voor mij zorgt en dat ik Zijn geliefde dochter ben. Dit proces heeft me zo veranderd dat ik me nu met passie wil inzetten voor de Vaderhartboodschap. Ik noem het “het evangelie voor de christenen”.

Ik heb in het dagelijks leven lange tijd een leidinggevende functie gehad,  ik vind het fijn om zaken goed te organiseren, als gastvrouw houd ik het hele verloop van de conferentie in de gaten, los knelpunten op en stem dingen op elkaar af. Daarnaast wil ik dat vrouwen zich welkom en veilig voelen.

Het is Gods verlangen dat mensen tot bloei komen, dan komt het mooiste in een mens naar boven, daarom is het belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit. Ik wil meedenken en me inzetten als voorzitter van het bestuur van Vaderhart.nl. Ik heb de gave om beleid te vertalen naar de praktijk, dat wil ik doen door lijnen uit te zetten, te bewaken en aan te sturen.

Mijn verlangen is om op die manier samen met Anneke, Jan, Ria én het ondersteunende  team, onze passie vorm en richting te geven en activiteiten te ontwikkelen die de liefde van Vader uitdragen en mensen dichter bij het vaderhart van God brengen.

HanniePrivacybeleid