Margaretha in 2020

Afgelopen sabbatsjaar stond voor mij in het teken van een persoonlijke zoektocht. Onze 4 kinderen, waar ik altijd full time voor gezorgd heb, zijn groot geworden. Ze studeren, twee wonen nu in een studentenhuis, de jongste verlaat de lagere school. Wat ga ik doen?

Loslaten en zelf in beweging komen is een heel proces. Wat wil ik, welke talenten heb ik ook al weer? Hoe kom ik erachter. Ik ben een traject ingegaan om dat uit te zoeken. Dat kostte mij tijd en veel moeite, ook om in het dagelijks leven in te passen. De belofte dat het vanzelf duidelijk zou worden, gaf mij hoop, naast de twijfel.

Elke morgen beginnen met tijd voor God als de basis, opschrijven wat je leuk vind, uitwerken wat voor persoon je bent, veel vragen beantwoorden, Doorgaan! Het Eureka moment komt! Pfff. Wat schrijf ik op? Ik hou ervan om te bidden, Gods Woord door te geven, te praten met mensen, te luisteren, samen koffie te drinken. Is dat richtinggevend? Doorgaan!

Het gaat stromen op het juiste moment! HOE DAN? Door ploeteren, denken, schrijven, lezen, volhouden.

En dan, op een kort moment, een terloopse opmerking, een toevallige bonus, een digitale informatiedag over coaching. Ik ben de 1e die het bekijkt. Wat er dan gebeurt?

Een fontein begint te spuiten, energie ontploft, mijn hart overstroomt: Maar DIT IS HET! Dit heb ik al die jaren gedaan. Dit is wat beloofd werd! Zo voelt dat, als passie gaat stromen.

Coaching is het vak van liefhebben! Praten, bidden, zoeken, samen. Het Vaderhart is er de basis van. Je verleden verwerken doordat je God leert kennen wie Hij werkelijk is: Je Vader. Jezelf leren kennen omdat je je geliefd weet. Inzicht krijgen in hoe God je geschapen heeft, luisteren naar je hart. Ontdekken: zo ben ik bedoeld, motivatie, enthousiasme, blijdschap, energie, het komt vanzelf! Maar dit is WEET WIE JE BENT! Dit is het Vaderhart! Dit heeft mijn passie. Hier wil ik anderen bij helpen.

Dit is opnieuw uitvinden waarom Vaderhart.nl er is en mag doorgaan tot zege van velen, in teamverband en in 1 op 1 coaching.

Liefs,
MargarethaPrivacybeleid