Medewerkers

De organisatie van Vaderhart.nl bestaat uit vrijwilligers en medewerkers. We willen deze graag aan je voorstellen. Binnen de organisatie van Vaderhart.nl komen allerlei soorten taken naar voren. Varierend van columniste tot keukenmedewerker en van technicus tot groepsleider! Lees hun verhaal en laat je bemoedigen.

Gerrit de Boer – Techniek

Het is mijn verlangen om in dit werk dienstbaar te zijn en er voor te zorgen dat mensen het geluid van Gods liefde kunnen laten horen.

Read More

Jan Kramer – Initiator, PR & Marketing

God de Vader had een missie op mijn hart gelegd, met de focus op Zijn Vaderhart, mensen vertellen over Zijn liefde. Zijn liefde voor ons! Dit is voor mij persoonlijk een heel proces geweest ...

Read More

Wendy ten Wolde – Aanbiddingsteam

Ik heb een hart van aanbidding en het is een levensstijl van mij geworden. Dat betekent dat ik niet alleen op zondag met aanbidding bezig ben maar elke dag.

Read More

Anneke Elzenga – Hoofd ministry

Mijn passie is mensen tot heelheid en vrijheid te zien komen door de Liefde van onze Vader. Heel graag wil ik transparant en kwetsbaar mijn leven laten zien, ook de dieptepunten en de ...

Read More

Carolien Ruijtenberg – Aanbiddingsleidster

Zichtbaar en onzichtbaar herstelt Hij het leven van Zijn kinderen. Inclusief dat van mij. In de voorbereiding van de zangdiensten zoek ik naar leiding van de Heilige Geest.

Read More

Hannie Hiemstra – Gastvrouw

Als God zegt dat je zijn geliefde dochter bent, kostbaar en waardevol. Dan ben ik voor Hem alles waard om voor te vechten, Hij achtervolgt me met zijn liefde.

Read More

Linda Suurmond – Columniste

Grote en kleine beproevingen vormen ons wezenlijk. Vaak kom ik mezelf dan tegen. Nog vaker God. Over die ervaringen schrijf ik. Beleef het feest der herkenning met me mee.

Read More


Privacybeleid