Ontvangers gegevens

De gegevens die Vaderhart.nl ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

1. Eigen opslagsysteem
Vaderhart.nl beschikt over een eigen opslagsysteem. Deze is gestationeerd bij Alg. bestuurslid Jan Kramer in Nunspeet.

2. Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

3. Boekhoudprogramma Kleisteen
Kleisteen online boekhouden (2003) was één van de eerste ONLINE boekhoudpakketten in Nederland! Het uitgangspunt was om een boekhoudpakket te ontwikkelen dat betaalbaar EN eenvoudig in gebruik is. In de jaren daarna is het pakket, dankzij de samenwerking met vele ondernemers en administratiekantoren, uitgegroeid tot een zeer uitgebreid administratiepakket.

Vaderhart.nl is dus gebruiker van het Kleisteen boekhoudpakket, waardoor Kleisteen diverse persoonsgegevens van u verzamelt. Voor deze gegevens is Kleisteen de verwerkingsverantwoordelijke. Welke dit zijn, en welke voorwaarden hierop van toepassing zijn vindt u in de Privacyverklaring.

4. Eventbrite
Eventbrite is een online tool voor het organiseren van evenementen. Met behulp van Eventbrite is het onder andere eenvoudig om tickets te verkopen of deelnemers te registreren.

Vaderhart.nl is dus een gebruiker van deze online tool. In de eerste plaats is het voor de deelnemer veel beter, makkelijker en veiliger om zich in te schrijven voor één van onze evenementen. In de tweede plaats biedt het ons meer stabiliteit in de betalingen van de deelnemers en het ontneemt ons veel administratieve werkzaamheden. Ook is het veel overzichtelijker.

Voor Eventbrite en AVG (GDPR) hebben we een document samengesteld waar hun standpunten in worden vermeld aangaande deze regelgeving.

5. Advanced ICT
Onze hosting provider is Advanced ICT te Urk. Zowel de e-mail als de website worden gehost bij Advanced ICT. Wanneer je contact opneemt via de formulieren of via de e-mail, worden die betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Advanced ICT.

6. WordPress-Engine
De website draait door middel van de WordPress Engine. Gegevens die je achterlaat op de website worden opgeslagen in onze database. Deze zullen we echter alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor de gegevens achtergelaten zijn. We zullen ze niet ter beschikking stellen aan derden. Regelmatig worden er backups van de site gemaakt. Ook zorgen we ervoor dat de WordPress Engine, de plug-ins en de templates regelmatig bijgewerkt worden. Daarnaast staat er een firewall op de site die kwaadwillende bezoekers blokkeert.

Terug naar menu PrivacybeleidPrivacybeleid