Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Vaderhart.nl, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 1. Het versturen van nieuwsbrieven.
  Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar privacy@vaderhart.nl.
 2. Contact opnemen.
  Op het moment dat je contact opneemt met Vaderhart.nl via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
 3. Analytics
  De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.
 4. Kleisteen
  Na beëindiging van de overeenkomst met een opdrachtgever (Vaderhart.nl) verwijdert data processor de persoonsgegevens die hij voor opdrachtgever verwerkt alleen op verzoek van klant en alleen indien geen betalingen meer verschuldigd zijn, op zodanige wijze dat deze niet langer kunnen worden gebruikt en niet langer toegankelijk zijn (render inaccessible). Kleisteen zal nooit op eigen initiatief ingevoerde gegevens van opdrachtgevers verwijderen aangezien het doorgaans in het belang van de opdrachtgever is dat deze nog gedurende langere tijd in te zien blijven, ook in verband met de bewaarplicht van administratieve gegevens voor de Belastingdienst.
 5. Eventbrite

Terug naar menu PrivacybeleidPrivacybeleid