Plichten

Vaderhart.nl verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een relationeel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten, producten of bemoediging van Vaderhart.nl via e-mail oftewel de nieuwsbrief. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Vaderhart.nl de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Vaderhart.nl met anderen dan de eerder genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Vaderhart.nl behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Vaderhart.nl dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Vaderhart.nl te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens of via de mail: privacy@vaderhart.nl.

Ds. de Bouterlaan 14G | 8071 GX | Nunspeet

BTW Nummer: NL8185.79.626.B01 | KvK: 08164978

Terug naar menu PrivacybeleidPrivacybeleid