Gerrit de Boer – Techniek

  • april 27, 2018

Ik ben dus Gerrit, geboren in 1970 te Urk en getrouwd met Stijntje. Voor wat betreft het werk wat ik doe ben ik eigenlijk actief op twee gebieden. De eerste is mijn werk als Technische Dienst bij het AZC (AsielZoekersCentrum) in Luttelgeest, Noordoostpolder. In de tweede plaats ben ik een gediplomeerd zelfstandige theater technicus. Ik verzorg licht en geluid bij allerlei concerten, conferenties etc. Al vanaf het begin (2005), toen Jan met de WWJB Conferenties begon, ben ik al bij het werk van Vaderhart.nl betrokken. Op de conferenties verzorg ik de techniek.

Wat me zo aanspreekt is de kleinschaligheid. Deze kleinschaligheid doet wonderen. Op iedere conferentie zie ik mensen veranderen. Het is heel krachtig zoals mensen een stuk herstel ontvangen door Gods aanwezigheid op die WWJB Conferenties. Het is altijd een intieme setting. Al heb ik dan een taak op de achtergrond, ik en mijn vrouw ervaren bijna altijd wel de rust die er heerst. Het is mijn verlangen om in dit werk dienstbaar te zijn en er voor te zorgen dat mensen het geluid van Gods liefde kunnen laten horen.

Mijn vrouw is sinds vorig jaar (2017) definitief blind geworden. Ze is eigenlijk haar hele leven al slechtziend geweest. Toen we trouwden kon ze nog gewoon haar werk doen en autorijden. In de loop van ons huwelijk werd haar zicht steeds slechter, totdat ze in 2017 helemaal blind werd. Dit is heel zwaar en eigenlijk sinds het begin toen de verslechtering van haar ogen begon, is dit een zeer moeilijk te accepteren stuk gebrokenheid in ons leven. Een zwaar proces in ons leven.

Daarnaast zijn Stijn en ik kinderloos. We hebben een heel sterk verlangen naar deze zegen op ons huwelijk. Desalniettemin is ons oog op God, wij vertrouwen Hem dat alles wat Hij doet goed is en dat Hij alle omstandigheden in ons leven doet meewerken ten goede. Ons vertrouwen op Hem is niet gebaseerd op het feit dat Hij Stijn het zicht weer teruggeeft of ons zegent met een kind, maar dat we mogen weten dat Hij altijd in Zijn liefde bij ons is en dat Hij weet van ons omstandigheden.

Als je op één van de conferenties van Vaderhart.nl komt, stap dan eens op ons af. We willen jou graag ontmoeten. Lieve groet!

Gerrit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid