Wendy ten Wolde – Aanbiddingsteam

 • maart 29, 2018

Mijn naam is Wendy ten Wolde, bijna 12,5 jaar getrouwd met IJme en wonderlijk gezegend met 3 kinderen. Onze zoon heet Djeraiya (10) en onze dochters heten Djazzlyn (9) en Djismerai (4). Ik ben geboren en getogen in Assen en heb daar 36 jaar gewoond. Nu wonen wij als gezin alweer 2 jaar met plezier in Ede.

Sinds 2015 ben ik als gitarist en zangeres terecht gekomen bij de WWJB Vrouwenconferenties van Vaderhart.nl en sindsdien niet meer daar weg te slaan. Ik voel mij echt thuis op de conferenties. Dankzij mijn lieve man en kinderen mag en kan ik dienstbaar zijn op alle vrouwenconferenties. Het is heerlijk om dienstbaar te mogen zijn voor God en ondertussen ook zelf nieuwe inzichten mag opdoen vanuit het onderwijs en vervuld te worden met Zijn Geest en Zijn Papa liefde.

Om nieuwe contacten op te doen en goeie gesprekken te hebben met elkaar. Voor mij is het ook een tijd om alles even “opzij” te zetten. 100% tijd voor onze Papa en daarvoor even mijn gezin, huishouden en alle dagelijkse beslommeringen achter mij te laten. Hoe heerlijk om zo heel dicht bij onze Papa te mogen zijn.

Ik heb een hart van aanbidding en het is een levensstijl van mij geworden. Dat betekent dat ik niet alleen op zondag met aanbidding bezig ben maar elke dag. Ik kan eigenlijk niet meer zonder en het werkt erg verslavend op een gezonde manier. Ook schrijf en componeer ik zelf liederen en ga dit jaar ook bezig met het opnemen van mijn eigen cd. Ik hoop en bid dat door de cd heen mensen geraakt mogen worden door de woorden. Dat Gods liefde hoor- en voelbaar mag zijn en vele harten geraakt zullen worden.

Wij als muziekteam willen graag alle vrouwen meenemen in een rivier van aanbidding. Dat we samen mogen zwemmen in Zijn aanwezigheid. Het is zo mooi om te zien dat van welke kerk wij ook zijn we samen als eenheid de Vader mogen aanbidden. Dat we niet op elkaar neerkijken van waar iemand vandaan komt, maar dat we gewoon mogen komen zoals wij zijn. En een ieder aanbid op zijn eigen manier en dat is goed. Papa ziet ons hart.

Op de conferenties heerst er altijd een sfeer van rust, liefde, acceptatie en openheid. Er ontstaan nieuwe vriendschappen en mensen gaan naar huis met een voldaan gevoel. Weer een stap verder in het proces of misschien een proces mogen afronden. God, de Vader doet alles op het ritme van Zijn hart. Niets gaat te snel of te langzaam al ervaren wij dat soms wel zo.

Ook de komende conferenties zie ik uit wat God gaat doen in ons allemaal. Graag deel ik nog een lied wat mijn levenslied is geworden en ook elke dag met mij mee draag om mijn pols.

“Here’s my heart Lord!
Cause I am found, I am Yours
(Ik ben van U. Ik ben aanvaard!)
I am loved, I’m made pure
(Ik ben geliefd en puur gemaakt!)
I have life, I can breath
(Ik leef opnieuw. Ik adem in)
I am healed, I am free”
(Ik vind herstel, een nieuw begin)

Liefs,
Wendy

2 Comments on Wendy ten Wolde – Aanbiddingsteam

 • Patrick Heijnen says:
  januari 4, 2020 at 5:11 pm

  Beste Wendy
  Ik maak wekelijks een programma op internet radio op zaterdag van 12 tot 14 uur vanuit den haag
  Wil een keer langs komen in de studio? Of kan ik je bellen
  Over twee weken (18 Jan) is er een marathon uitzending
  Er is dan meer gelegenheid omdat ik normaal alleen het programma maak
  Kijk maar of dat lukt zal leuk zijn
  Groetjes

  Patrick Heijnen

  Beantwoorden

  • Jan Kramer says:
   maart 7, 2020 at 4:25 pm

   Hey Patrick, het spijt me verschrikkelijk dat ik je bericht helemaal niet gezien heb. Ik gun het Wendy zo als er alsnog wat gerealiseerd kan worden. Of ben je misschien al met haar in contact gekomen. Sorry Patrick, voor mijn sloridge gedrag.

   Liefs,
   Jan Kramer

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Privacybeleid