Waarom een zoektocht?

Een zoektocht zou iets kunnen veronderstellen dat ik iets zoek wat ik nog niet gevonden heb. Het tegendeel is waar. Mijn persoonlijke zoektocht naar niets anders dan liefde is een zoektocht omdat ik verlang naar meer van Gods liefde. Er is altijd meer te ontvangen van Zijn liefde dan wij ooit kunnen beseffen. Zijn liefde is eeuwig en als we achterom kijken op onze levensweg dan zullen we bemerken dat we amper vooruit gegaan zijn. Dit is niet omdat we niet bewegen, maar het heeft alles te maken met de eeuwigheids-waarde van Vaders liefde.

Mijn leven is een zoektocht ook omdat ik juist wil getuigen van mijn verlangen naar meer, juist in deze gebroken wereld. Gods liefde is niet iets als een station waar we aankomen en dat we dan onze eindbestemming hebben bereikt. Gods liefde is een reis, een ontdekkingsreis waarin we steeds meer van Zijn liefde zullen ontdekken. Het is dus ook een zoektocht omdat ik juist in mijn gebrokenheid wil getuigen van Vaders liefde. Ik wil niet aan het eind van mijn leven, wanneer ik de reis heb voltooid of wanneer mijn leven in rustig vaarwater zal zijn, ik wil niet dan pas getuigen van Gods liefde. Nee, juist nu, in de storm! Wanneer zullen we überhaupt in rustig vaarwater zijn? Jezus roept ons op om Zijn getuige te zijn. Niet alleen te getuigen hoe de storm het zwijgen werd opgelegd, maar juist ook in de storm te getuigen van Gods liefde. Dit is zo krachtig! Wanneer we juist in de storm het mogen zeggen: U bent Mijn schuilplaats. Wat een getuigenis van Gods liefde. We moeten niet zo oplossingsgericht zijn. God wil juist dat we met Hem LEVEN zodat Hij ons kan dragen, als op de vleugels van een arend, boven de storm uit.

  • Een zoektocht, omdat ik altijd verlang naar meer.
  • Een zoektocht, omdat ik juist wil getuigen van Vaders liefde, in de storm, in de gebrokenheid. Niet als een gearriveerde, maar juist in de omhelzing van mijn gebrokenheid.

Deze zoektocht is een heerlijke reis waar je steeds meer zult ontdekken van Gods fenomenale liefde. Een liefde die onze verwachting ver overtreft. Een liefde die altijd groter is. Liefde uit de meest overvloedige bron: God Zelf, Hij kan niet anders dan liefde zijn. Alles wat aan Hem is, is zo enorm begerenswaardig. Zijn liefde herstelt, Zijn liefde tilt je boven de omstandigheden uit. Wees een getuige van Gods liefde, juist in de storm.

Ga je mee? Ga je mee in die ontdekkingsreis. Het biedt uitdaging en avontuur. Er zullen wegen komen, daar waar geen wegen waren. Getuige te mogen zijn van Gods Vaderlijke bovennatuurlijke liefde!Privacybeleid